/1010301301/STUPID THING


/HALLOWEEN


† pic: private (old) †


åh, det känns lite trist att jag inte ska på någon halloween-fest i år.
hade varit kul att klä ut sig!
ska ni på någon halloween-fest?


/YOUNIVERSE


/BREATHE ME

/BRING IT ONjag vill upptäcka nya hemsidor och få lite mer variation på shoppingställen på nätet,
så skriv ner era favoriter! ta gärna sidor som ni själva beställt från,
så jag vet om det är en sida att lita på :-)

thanks, babes!/NO MORE
nytt försök till att sluta röka börjar idag. nu tänker jag försöka på riktigt, innan har jag mest sagt att jag ska sluta men aldrig riktigt tagit tag i det. anyways, wish me luck!

// för övrigt är jag superförkyld, så uppdateringen är inte den bästa.
men håll ut, i'll be back ;-) ///DISTRACTIONS


† pics: private †


godmorgon! nu tycker ni säkert att det har brunnit i proppskåpet hos mig, eftersom jag sitter uppe kl 4 på morgonen. men jag vaknade till och kunde inte somna om så jag gick upp för att göra lite blåbärste, nomnomnom.
angående den kassa uppdateringen så är det pga att internet inte riktigt vill fungera som det ska på just min dator, så jag får sno N's dator när den inte är upptagen.. vilket är sällan, då han jobbar digitalt, hemifrån. men jag ska försöka lösa det!

hur som haver, har ni haft en trevlig helg?/BLUEBERRY TEAny favorit i höstrusket!


/ONCE UPON A TIME


/CUT-THROAT BITCHjag vet inte om det är pms eller om jag bara är allmänt grinig idag. men jag verkar inte kunna sluta irritera mig på saker och ting. jag är för lat för att packa och göra viktiga ärenden och ramlar ständigt in på trista bloggar. sry, men jag vill inte läsa om hur ofta din hund går ut och skiter, vad din häst äter eller att du inte har nåt att skriva om. låt bli och skriv tills du har nåt att skriva om istället. geez. nu känns det lite bättre när jag har fått ut lite av min vrede, haha.


/INSPO/OUTFITS
// pics: lookbook //
/VET


// pics: private //

har varit en sväng till vet med denna lille lufs. alltid samma visa, han tjuter som en brandbil så fort vi svänger in på infarten, och han slutar inte förrän han kommer in i bilen igen, hah!


/RIGHT DIRECTION
// pics: weheartit //

det är kul att se bloggen växa lite. ni läsare blir allt fler, och jag klättrar uppåt på diverse listor. jag är lååångt ifrån att vara någon sorts storbloggare. men just i skrivande stund så ligger jag på 29e plats på uppsalas mest besökta privatbloggar på bloggportalen. det är inte såå illa pinkat ändå va? fortsätter det såhär så kanske jag hamnar lite högre upp på listan inom kort! :-)

tack pumpkins! :*/NEED YOUR HELP

hm. jag funderar på att färga mitt hår ljusbrunt, men är lite osäker då jag alltid haft mörkt hår. jag är ju halv thai, och mörk naturligt. så jag frågar er, skulle det se helknäppt ut om jag färgar ljusbrunt? jag har gjort en pinsamt dålig redigering men jag hoppas ni kan föreställa mig i den färgen ändå.so tell me friends, whatcha think? :-)/WORLD SPINS MADLY ON

/GUIDE


/SLEEPYidag är en riktig segisdag. så kvällen kommer att spenderas i sängen tillsammans med lite skön musik, en bok och en god kopp te - inget party för min del, alltså. men det gör inte så mycket, jag är ju inte hemma i västerås så ofta, så det kan vara skönt att umgås lite med föräldrarna (sa jag verkligen det där..? haha)

ha en trevlig helg!
/RINGS/STONES
//kyssjohanna//


/BACK TO MY HOMETOWNpics: private

imorgon eller i övermorgon drar jag till västerås en sväng för att hälsa på familj och vänner. ska bli skönt att komma hem igen ett tag. har jag tur blir det lite shopping också eftersom mina föräldrar är så snälla och skämmer bort mig ;-)/IT-JACKANså, då var jackan hemklickad! kommer dock i slutet av månaden, men den som väntar på nåt gott..
hoppas den sitter bra, och att den är lite varmare än mina andra skinnjackor. men för att kosta endast 299:- så är den iaf jävligt snygg! vad tycker ni om fårskinnsjackan, hiss eller diss?Blogvertiser

RSS 2.0