/CROSS RING100 kr (inkl frakt)

egendesignad ring med kors. strl ca 18-19 mm. finns endast 2 kvar, så först till kvarn!
intresserad? glöm inte skriva din mailadress, så kontaktar jag dig via mail.


/BACK HOME

nu är jag hemma i uppsala igen. när vi tog bussen hem från station igår så åkte vi förbi en olycksplats. en motorcykel hade krockat med en personbil. vi såg dem lyfta in mannen på en bår in i ambulansen. motorcykeln var totalkvaddad och det var blod på marken. riktigt obehagligt att se. idag läste vi att mannen dog senare på sjukhuset. fy vad hemskt. jag känner mig riktigt sorgsen. bara att se en döende person som sedan avlider gör att det känns som att man på nåt sätt är avlägset bekanta, på nåt konstigt sätt. jag slapp iaf se hans ansikte.. rest in peace


/SKÅNELAND

hey y'all! tänkte bara meddela er om att jag just nu befinner mig i skåneland, närmre bestämt lund. jag kommer vara här i en vecka, så bloggen kan vara ganska trist och inaktiv. men så fort jag kommer hem så kommer jag bomba bloggen med bilder, så ha lite tålamod. i'll be back with you in a little while.

now you know. ha det bäst så länge! latero :*


/POLEDANCEjag är så sjukt sugen på att börja med poledancing. dans kombinerat med akrobatik - perfect!
nån som har testat på poledancing nån gång?

 

 


/LONELINESS


/CRAVINGS/TOPSHOP

/DEAR SANTA

kära tomten,
jag vet att det är lite tidigt, men då kanske jag kommer högt upp i listan. jag tänker inte begära för mycket, så jag önskar mig bara en symaskin och att någon säger till niklas att jag vill "uppgradera" min datorplats så jag slipper sitta precis brevid toan och få andnöd så fort en katt går och skiter. känner du dig givmild så får du mer än gärna ge mig en triljard i amerikanska dollar, så jag kan växla in dem mot svenska kronor (det blir ju lite mer då). det var allt från mig. nu väntar jag tålmodigt på dig och mina julklappar.

ps. gör du mig besviken så kommer jag sätta mig och skjuta pensionärer med paintballgevär från balkongen.. d.s

with love,
novalie/AMY'S ASHESälskling och hans band spelar på heartbreak hotel ikväll,
och imorgon spelar de på getaway rock festival.
så gå och se dem om ni håller till i gävle!


/NIKKI SIXXg'damn! that's a pretty good looking man. nomnomnom ♥

(sry darling, but you know i love you!)


/PAIN IS WEAKNESS
/SUMMER LOVING† pics: gemma ward for vogue uk -06 †


/HOFFMAESTRO/CITYFESTIVALidag blir det en kväll på cityfestivalen med cheyerna för att se på hoffmaestro, dricka bärs och hitta på hyss.
trevlig helg!


/GET...Blogvertiser

RSS 2.0